Hemmagjord glass innan läggdags


Äntligen hemma från Umeå

Idag har det varit en toppen dag med Sofia, Dana och Matilda. Började med att jag, Sofia och Dana gick på stan på lunch rasten och shoppade lite.. Sedan så kom Matilda och då drog vi och åt på en cafeteria inne på Kungspassagen! Senare så drog vi och kollade olika cafeterior för att smaka på olika varm choklad.. Roligt liv eller? Haha, iallafall nu är jag äntligen hemma och min stora syster ligger och sover och måste hålla mig uppe för jag måste ta hand om Aleks.. Senare så ska jag och syrran baka snickers, fyfan vad gott. Sedan ska jag tvätta kläder, duscha och sova..

Bjuder på det jag shoppat idag

BH från HM för endast 129:-


Örhängen från Ur&Penn för endast 30:-


Tröja från HM endast för 100:-


Jacka från HM endast för 100:-

SHOPPING DAGS MED SOFIA

Väntar på att Sofia ska komma till skolan så vi kan fara och äta lite innan vi shoppar. Det ska bli så kul! Hoppas hon är här snart för jag håller på svälta ihjäl..

Äntligen hemma

Kom hem för ett tag sen, har precis fixat mina naglar, färgat dom rosa, hihi. Nu har vi en massa främmande här, så kommer inte kunna blogga så mycket ikväll.. Iallafall, nu ska vi äta lite kakor och dricka kaffe, mums vad gott.

Grymt duktig sångare (Declan Galbraith)



Kanon helg med Matilda

Nu sitter Matilda i bussen och är på väg hem, måste vara ärlig och säga att jag har haft en kanon helg med Matilda, gjorde en del saker som jag inte orkar skriva ner.. Iallafall, nu sitter jag här och fixar mina naglar, imorgon är det skola och jag taggar sjukt mycket för mamma ska fixa bankomatkort och legg imorgon och jag ska shoppa med Sofia efter skolan, wie.

Haha, finaste Aleks


Matilda åker hem idag..

God morgon! Vaknade för en stund sedan och Matilda sover fortfarande.. Idag åker Matilda hem, gud så tråkigt.. Men imorgon är det skola och jag taggar som fan, för efter skolan så blir det fara och shoppa med Sofia. Aja, ska äta något nu och lägga mig och sova igen, har alla haft en bra helg?

Packat ihop alla mina saker..

Börjar med att vi vakna sen åt vi frukost och gjorde iordning oss för att gå till Fredriksfors och packa ihop mina kläder osv. Så nu är jag hemma igen, medans Matilda och min stora syster är på affären! Matilda ska sova över här igen, gud så kul.. Ikväll ska vi ha myskväll med pop-corn, cola och massa godis, mums. Min helg blev lyckad kan jag säga..

Finaste Matilda


Chillar med Matilda

Idag har jag varit på stan och träffat Sofia, senare kom Matilda och hon följde med mig hem och hon ska sova över här. Vi har hittills ätit middag, dansat loss i garaget och nu väntar vi på att se film och äta pop-corn.

Så kan det gå! (om man kör som en kärring)


Godmorgon Robertsfors!

Godmorgon alla! Min vecka har varit hyfsat bra, har inte varit i skolan på 2dagar nu, men snart kommer studiebidraget och då jävlar blir det fara och shoppa med Dana på måndag. Aja, ska äta frukost och börja göra mig iordning och få tag på Matilda, för jag åker ner till Umeå idag, stannar bara över dagen..


More ICE-CREAM

Har varit ute och tagit en liten promenad med min stora syster, äntligen är vi hemma och gjorde en hemmagjord glass igen, det är så fruktansvärt gott. Snart ska vi äta middag också, då ska jag passa på och göra fler hemmagjord glass så dom får smaka på..

N.Y.C - Brow & Liner Pencil


Hemmagjord glass, mums


Färgat och förstärkt naglarna

Gjorde hemma glass och det var hur gott som helst, ska bjuda syrran och Mladen senare, just nu håller jag på fixa mina naglar, har färgat dom rosa och lagt på förstärkning så inte färgen lossnar.. Idag har jag ingen aning vad jag ska göra, tror inte jag åker ner till Umeå, så det blir nog att stanna hemma och ha en egen SPA, hehe.


DANSLOKAL - Ersängskolan


Ersängskolans danslokal, som sagt, hittat min partner och vi har äntligen en danslokal där vi kan få träna.

I WANNA LOVE YOU FOREVER


Trött, tröttare och tröttast

Sov hur skönt som helst, var helt inne i en bra dröm och så ska syrran förstöra. För hon ska till tandläkaren och jag ska vara barnvakt, det blir ingen skola idag, men jag kanske ändå kommer ner till Umeå, får helt enkelt se. Aja, nu ska jag äta lite frukost och försöka vakna till lite..


Hittat min danspartner nu

Nu har jag äntligen hittat en danspartner som heter Matilda, hur underbar person som helst och förtjänar det bästa på denna jord. Vi har tänkt lära oss poppin och det kommer bli hur kul som helst, men det kommer bli ganska tufft, eftersom båda inte kan dansa så himla bra, men det är alltid kul och lära sig nya saker.

Naglack från Åhlens


Tack Sofia för mobilsmycket <3


KANON DAG!

Idag har det varit en kanon dag, har varit i skolan och äntligen fått träffa min underbara Sofia. Vi hade skapande idag och hon var hur gullig som helst och gjorde mobilsmycke till mig, den var hur fin som helst, TACK SOFIA! Aja, jag har nyss kommit hem har varit med syrran och Aleks hos några främmande, trevligt vare iallafall. Snart ska jag tvätta kläder och duscha, sen lägga mig och sova.

Min fina ring


Balett-poppin

Sitter just nu på lektion och tråkar och väntar på att det ska bli lunch, är jättehungrig. Iallafall, jag har bestämt att jag vill börja dansa, dansen kallar jag för (balett-poppin) Så, jag taggar riktigt mycket av att se vad jag kommer lära mig, för jag vill verkligen och som vanligt glömmer jag att ta med mig present kortet.. Imorgon måste jag ta med mig den..

Kära vänner!

Har precis fixat håret, ska klä på mig, äta frukost nu och gå till bussen. Nu har jag äntligen fyllt på mobilen och mitt nummer hittar ni på facebook, kära vänner!


Mitt ny-köpta armband


Varm O'boy med mackor

Har precis duschat klart och väntar på att lägga mina kläder i torktummlaren så jag kan lägga mig och sova. Är så himla trött och imorgon måste jag kliva upp tidigt och göra mig i ordning, ska försöka hinna med 7bussen imorgon! Aja, nu ska jag göra lite varm O'boy och äta mackor.

SCHOOL

Sitter i skolan nu och tråkar sönder, är jättehungrig och snart slutar Dana från sin lektion, då ska vi direkt till Segaråttan och köpa dricka. Jag taggar verkligen inte till lunch idag, det är köttgryta, inget jag tycker om.. Aja, jag är inte jag idag, vaknade, satte upp håret, klädde på mig och gick till bussen. Så idag är det ingen Azhar style! Aja, jag ska träffa mamma halv 2 idag, hon ska köpa SIM-KORT till min mobil, skit gullig va?


En av mina favoritdansare (George Sampson)


God lunch

Har precis ätit lunch och är proppmätt. Glömde berätta för er att min hund tuggade sönder min ögonbrynspenna igår, det var den sista jag hade och jag går absolut inte ut nånstans om jag inte har den. Så, det blir ingen skola och vänner förens jag köpt en ny.. Vilket som kommer bli i slutet av denna månad.


Sitter med Aleks framför datorn

Sitter här just nu med Aleks som sitter på mina knän, vi kikar runt lite här och där. Snart ska Dno ovh Mladen ut och leka och rasta hunden sen när dom kommer hem igen så ska jag bada hunden, vilket jag tycker är så jävla roligt.

Min nya mobil!


Äntligen har jag fått en mobil, nu kan ni sluta tjata på mig.. Ny mobil, nytt nummer och mycket lättare att få tag i mig. Såhär ser min nya mobil ut och slutet av denna månad ska jag köpa lite mobilsmycken till den, hihi.

Tonfiskmacka med mjölk

Nu har min söta syster varit jättesnäll och gjort mackor i ugnen till mig och självklart till sig själv. Det ska bli så gott, älskar tonfiskmacka, speciellt när min syster gör dom.


My life, my soul, my heart <3


God morgon!

Jag fick en ny mobil igår av en kompis, sjukt snällt, som sagt, jag tappade min mobil i bussen för några månader sen.. Men nu ska jag vara extra försiktig med den här jag har nu, den är skit söt och funkar som den ska för att vara lite "gammal".

Min älskling är här och hälsar på

Sofia följde med mig hem idag och vi gjorde inte så mycket, sprang ner till affären sen åt vi lite chokladbollar, vilket var sjukt gott. Nu sitter vi här och tråkar och väntar på Duno ska komma, så vi kan hitta på något.

Chokladbollar


Chokladbollar, dom blev hur goda som helst. Men ärligt talat så tycker jag att det är mycket godare och köpa chokladbollar på ett Café än att göra dom själva..

Städa...

No school today! Vaknade för 2timmar sen och precis ätit frukost och ska börja städa, vilket jag tycker är hur roligt som helst, finns många som hatar och städa, men jag tycker att det är as kul. Man lär sig som vissa andra inte gör.


Detta ska jag köpa slutet av denna månad!


Mp3-spelare, denna fina ska jag köpa för endast 149:-, billigt va?


EDP LA RIVE LOVE DANCE, denna rekomenderar jag att ni ska köpa, billig skit men luktar så förbannat gott, för endast 69:- och jag ska verkligen köpa denna.

Hemma från Umeå

Idag var jag i skolan och hade skit tråkigt varken Sofia eller Dana var där, så var helt ensam tjej.. Kul? Nope. Iallafall, fick vara med Robin och dom istället, det var lite kul.. Efter skolan så träffade jag Matilda och vi gick runt och kikade lite överallt på stan, sen drog vi på Stadium så jag fick köpa mina fina skor, vart hur glad som helst, sedan gick vi till Mcdonalds och åt lite, mums vad gott det var. Iallafall, nu är jag hemma och håller på prata om vad jag vill göra när jag fyller år.. Just ja, träffade min bror också på stan som jag inte fått träffa på ett tag.

Köpte dom sista WARP G MOKENA (sneakers)


Var på stan idag och hittade ett par snygga skor, som bara fanns 1 par kvar, storleken var lite rolig, kunde faktiskt ha 34, fast jag egentligen har 36. Men snygga var dom, eller hur?

En åktur med Tomten i Robertsfors


Ville bjuda på denna underbara bild på mig och Sofia. Det var första gången vi åkte på en kjelke och det måste göras om, verkligen! Det var första gången Sofia var hos mig i Robertsfors, vilket hon tyckte var roligt. Vi gjorde ganska mycket den dagen, åkte på kjelke med tomten, såg på en fotbollsmatch och såg på film och köpte massa godis och åt mycket pop-corn och massor med cola.

Jag är en stolt moster


Min fina Aleks, sitter just nu med Aleks som blir 5månader imorgon, han är hur underbar som helst, älskar hans skratt och älskar när han ler. Nu ska jag smaska i mig citronkaka och dricka lite kaffe, ha en fortsatt bra dag.

Varmkorv med bröd

Börjar med att jag såg en film, den var riktigt kass faktiskt, ingen jag skulle se igen. Iallafall, har precis ätit varmkorv med bröd med Duno, riktigt gott var det. Efterätten blev glass ännu godare! Jag håller på ladda hem en film jag inte sett på länge och taggar som fan att få se den, klockan börjar bli mycket och måste verkligen sova, måste sova ut hela helgen, annars kommer jag bara bli trött när jag har skola.


Började skolan idag

Idag började jag skolan, men har verkligen ingen ork så jag åker dit imorgon och resten av skoldagarna. Jag är faktiskt skit glad över att jag inte fått ont i munnen, vad dom gjorde var att öppna upp lite i tandköttet och hedde fast en kedja för att tanden ska komma ut, dom har sytt hur mycket som helst i tandköttet, kan inte äta nånting förutom nudlar och sånt. Iallafall, min morgon har varit bra, sett film och lekt med Aleks. Ska fortsätta se film nu.


Nyponsoppa och varma mackor

Kan det bli bättre? Har tvättat kläder hela kvällen, ska fortsätta med det i 3timmar till, för min jacka tar så lång tid att torka + några kläder. Kommer inte kunna få sova nåt alls inatt, ska upp kl 5 och göra mig iordning och ta bussen..

En sväng på dagis


Imorse tog jag och min syster med oss Aleks på dagis, det var riktigt härligt och få se han skratta och uppleva nya saker. Efter dagis tog vi en promenad till Gordana, är fortfarande här och ska äta lunch snart senare gå hem.

Morgon promenad

Tog en morgonpromenad med min syster, var riktigt mysigt och härligt. Har precis kommit in och ska äta frukost och se film. Snart börjar skolan, jag taggar riktigt mycket för att få träffa alla igen och bara vara i skolan. För skolan är rolig, man lär sig en hel del. Jag ska börja träna på engelska mer nu, för jag har bestämt att åka till USA, men det blir inte förens jag kan prata engelska, förstår bara vad folk säger, men kan inte prata själv.


RSS 2.0