Random...

Vad heter du?: Azhar None Alrahimy
Vart bor du?: Robertsfors
Hur gammal är du?: 17 snart 18 (2veckor)
Har du varit otrogen?: Nej faktiskt inte! Det är oftast när man har sex med någon annan, det kallar jag otrogen, men om man kysser eller pussar någon annan så är det okej, för det kommer ändå hända nån gång.. Men händer det 2gånger så fuck you.
Din favorit hobby?: Paddla kanot, vara ute i naturen och fiska
Vem står dig närmast?: Matilda <3
Vilken skola går du i och vart?: IV (pluggar upp betygen) i Umeå
Dricker/snusar/röker du?: Slutade dricka för 3-4månader sen, men festar utan att dricka. Har snusat förut men inte nu. Och ja, jag röker men funderar på sluta röka.
Vad är din största dröm?: Flytta till USA och bli sångerska
Har du någonsin mobbat någon?: Ja, men det har väl alla gjort?
Vem är du kär i?: Levt i ett singelliv i 3år snart och trivs bäst att vara singel, jobbigt att ha någon över axeln.. Men det är svårt och hitta någon man verkligen kan lita på.
Din favorit film?: A walk to remember
Har du någonsin skyddat din kompis när någon annan varit dum?: Ja det har jag.
Har du någonsin sagt att du älskar en och verkligen menat det?: Ärligt talat så har jag aldrig älskat någon och aldrig kunnat lita på någon när det gäller i ett förhållande + är rädd för att bli sårad, värsta jag vet!

Världens bästa Aleks


Lugn fredag:)

Har inte gjort ett skit alls på hela dagen, bara sovit, duschat och kollat på TV. Hade nyss främmande här, men nu är dom påväg hemåt, skönt för mig som får sova i lugn och ro. Jag måste säga att jag är EXTRA fräsh idag, duschade igen för 20min sen, haha. Aja, ha en bra helg sötnosar.

:) :)


Great dag today

Måste börja med att säga att jag har haft världens bästa dag i dag faktiskt. Har varit ute med Matilda och Duno, haft skitroligt, åkt skrana och kastat varandra i snön. Tyvärr så åkte Matilda hem idag, vilket vart sorligt, haha. Nej men, iallafall, jag och Duno följde med henne till bussen. Nu är vi hemma igen och skit trötta ska snart lägga oss och sova.

Godnatt gott folk!


Ny duschat och redo för sängen!

Tänker inte skriva om min dag, för den har inte alls varit okej, har bara sovit hela dagen. Men ikväll så har jag sett på Big Brothers och ärligt talat, så är det bara gammlingar som är med, trodde faktiskt det skulle vara unga. Blir nästan besviken faktiskt, men jag har redan hittat mina favoriter, avslöjar inte, hihi! Iallafall, har precis duschat klart och sängen kallar.. Skola imorgon, dryyyyyyyyyyyygt.

Den vackraste människan på denna jord <3


Nu får det vara nog! PZ

Inget jag planerar blir av! Om det är någon som vill planera något med mig, så får DU/NI komma och säga det, för jag har inget mer att säga till DIG/ER. Är så jävla less så jag snart spricker, i hela mitt jävla liv har jag bara planerat och planerat, men INGET av det jag planerat blivit av. Shit alltså, kan folk bara ärligt.. Iallafall, är hemma nu har varit hos Mladen's föräldrar och tagit det lungt och spelat The Sims 2, hade skit tråkigt så.. haha.

Varm choklad med vaniljvisp och marshmallows


Äntligen hemma från Umeå

Måste börja berätta att min dag har varit upp och ner, har inte alls varit okej. Inte jobbat ett skit i skolan, bara suttit och lyssnat på när lärarna pratar.. Just nu är jag skit trött och håller på somna framför datorn, usch.. Taggar verkligen inte inför imorgon, åka till skolan, sen träffa mamma utanför banken så hon ska fixa bankkort till mig, sedan vänta på att Matilda ska sluta skolan, sen åker vi hem till mig! Men hoppas att helgen blir bra och rolig..

You make me wanna die


When there's no light to break up the dark

Har du någonsin känt att du lever i en fantasi värd? För ibland gör jag det, då känns allting så tecknat och man vill inte att det ska sluta, det är som att drömma fast bättre. Har du någonsin känt det lilla extra i magen som vill komma ut men håller det inne istället? För ibland känner jag så, då vill man bara gömma sig och hoppas på att det går över. Livet är som en lekplats, man kan göra vad man vill utan att straffas. Har du någonsin blivit sårad? För ibland blir jag det och då vill man stänga av allt omkring sig och försöka hålla andan tills någon tar tag i din hand och hjälper dig. Det är därför Gud finns till!


Tröst äter..

Sitter och tröst äter godis för alla har dragit hem från skolan, så är helt själv.. Väntar också på att Matilda ska komma.. Iallafall, har mycket och göra när jag kommit hem, ska städa, tvätta kläder och göra middag. Imorgon ska mamma göra bankkort till mig, så jag taggar ganska mycket, sen är det ju självklart fredag, får se om Sofia sover hos mig i helgen, hoppas det iallafall.


Min och Dunos fina middag, haha



Duno night, wie

Hej allihopa! Idag är jag på toppen humör, är glad och vill bara ut och springa naken, skoja haha. Nej, men jag gör absolut ingenting nu, är bara med Duno och vi ska snart laga middag, undrar vad vi kommer hitta på för något, hoppas något riktigt gott.

Why walk, when you can dance?


Film med syrran

Sitter och kollar på (Flickan som lekte med elden) med syrran, den är grymt bra. Vi har laddat hem (Män som hatar kvinnor) och (It's a boy/girl thing) också. Så det blir bara film hela dagen. Ikväll har jag inga planer, funderar mest på att bara sitta inne och ta det lungt och tagga inför imorgon, skola då, hihi.

Godmorgon!

Godmorgon! Idag har jag vaknat på helt fel sida, är riktigt trött och gring, orkar inte fara till skolan idag, så jag väljer att stanna hemma idag. Nu blir det frukost och film.

Bussresan till skolan imorse

Har tyvärr inte världens bästa kamera i min mobil, men den funkar ändå! Glömde berätta att imorse när jag tog bussen mot skolan så var den massor med renar på vägarna. Men jag såg en helt vit ren som jag var kär i, den kom med på bild, så kolla noggrant så får ni se, hur vacker som helst!

Publicera, onanera, runka mer och lek mera xD


Varm choklad med grädde och mini marshmallows ♥

Äntligen hemma från Umeå, har varit med Matilda hela dagen och kvällen, haft riktigt roligt faktiskt. Går aldrig och ha tråkigt med henne, helt seriöst. Aja, just nu sitter jag med varm choklad med grädde och mini marshmallows ♥. Gud så gott! No school tomorrow, beacuse im sick :( Aja, ha en fortsatt bra kväll.

Sitter hos Matilda


Sitter på lektion med Dana och Simon

Visst kommer ni ihåg att jag skrivit nånstans i ett inlägg tidigare att skolan inte funkar för mig, vilket den absolut inte gör heller, men att mattematik är en av det sämsta som finns, vilket jag har svårt med matte. Men idag har jag faktiskt pluggat i 1 och en halv timme med bara matte, utan att fråga om hjälp, duktig va? Iallafall, efter skolan ska jag dra mot Matilda och ikväll åker jag hem.

Myspys med Duno, Zeinab och mig själv xD

Idag har det varit riktigt mysigt, har ätit kärleksmums, sett på filmer och haft en kanon dag. Just nu så är jag riktigt trött och funderar på lägga mig och sova, annars kommer jag aldrig ta mig upp imorgon. Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag.

Mina favorit Kilklack


Alla hjärtans dag

Även om jag är sjuk så att jag inte orkar göra nånting, så ska jag och min stora syster baka kärleksmums, min favorit. Idag är det alla hjärtans dag, så blir bara myspys hela dagen. Iallafall, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och svara på frågor som folk ställt. Som sagt, håller på designa om bloggen, jag vet att den ser förjävlig ut nu, men den blir snyggare..

WIE


Äntligen hemma och väntar på fläskfilé

Nu är vi äntligen hemma igen efter en skön dag på backen, blev inte så många bilder, men lägger ut ändå. Idag är det en sån dag man vill bara vara ute och chilla, sjukt vackert väder. Aja, ska se på TV med Duno, imorgon är det skola, får se om jag far dit, beror på om jag blir mer sjuk ikväll efter vi varit ute.

Grattis Aleks (6månader idag)


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och är med Aleks nu, idag är han 6månader gammal, grattis sötnos! Iallafall, ännu så har inte min förkylning blivit bättre, vill bara bli frisk nu och fara till skolan denna vecka, kan vara ärlig att jag har inte skött mig så bra i skolan senaste tiden.. Men den här veckan och resten av månaden ska jag fan sköta mig, det går inte att jag fortstätter såhära. Just ja, senaste bilderna jag lagt ut på mina utslag efter jag och Matilda skulle kolla hur det känns att vaxa sig, så kan jag garanterat säga att det är inget för mig, får hur äckliga och fula utslag efter, måste träncka dom med Idomin salva hela tiden typ..

Mina sexiga utslag..


Bli frisk nu, Azzé

Helt otroligt att jag kan ha feber nu, shit alltså. Hatar att jag är så täppt i näsan att jag kan knappt andas, mina halsmandlar har svält upp som fan, vill bara hänga mig just nu.. Eller snarare bli frisk! Aja, idag har jag varit ute med min stora syster, Duno och Aleks, har varit jättekul faktiskt. Så nu är vi hemma igen, ska göra varm choklad och se på någon film och försöka sova, även om jag inte är trött..

Gårdagens bild!


Den här förkylningen dödar mig..

Jag är den personen som aldrig blir sjuk och får feber, endast kraftig förkyling, men det händer bara 2gg om året. Just nu har jag den kraftiga förkylningen, på en lördag också.. Jag som hade tänkt vara ute och åka på backen idag, men inte fan blir det så, iallafall. Nu ska jag göra varm choklad med grädde och mini mashmellos eller hur det nu stavas, haha.

Aleks Engström Galambos <3



Bussresan hem..

Börjar med att jag hoppar in i bussen och sätter mig och verkligen försökte njuta av resan hem. Men självklart så börjar det lukta bränt plast 1mil strax innan Bygdeå, så bussen fortsätter köra en bit till, då blev lukten ännu värre, så började jag se att det är små rök inne i bussen och då stannade mitt hjärta, tänkte "Fan jag vill inte dö såhär".. Iallafall, så bussen stannade och vi fick vänta sammanlagt i 1timma på nästa buss, jag höll på frysa ihjäl, förstod liksom inte hur folk kunde skämta om detta, liksom det var verkligen inte kul! Det kunde fan ha blivit värre.. Aja, men nu sitter jag hemma och är glad som fan över att jag fortfarande lever.

Bjuder på flummiga bilder


Umeå hos Matilda

Börjar med att jag håller på frysa ihjäl, känns som jag kommer explodera snart. Är hur förskyld som helst och känner mig riktigt trött i kroppen, undrar om jag ens kommer palla dansa ikväll. Funderar också på om jag ska hem eller om jag ska sova över här, aja, ändå länge kvar tills bussen kommer, så får väl sitta och fundera ett tag.

Jag hatar folk som sviker en, speciellt nära och kära..

Börjar med att en kompis som står mig väldigt nära svek mig idag, vilket är en av det värsta jag hatar. Iallafall, är hemma nu från skolan och är verkligen inte på toppen humör, har varit sur och irriterad på allt och alla i min väg. Gick inte alls bra i skolan heller, men gick kanon bra hos tandläkaren, hade rosa tandställning men bytt till mörkblå. Aja, ska duscha och lägga mig och sova, ska till Umeå imorgon, blir dans med Matilda..

Du har det där lilla extra som jag älskar!


Tjejmiddan

Det var roligare och mysigare än jag hade förväntat mig.. Började med att vi hjälptes åt och fixa tacos och sånt, sedan så åt vi och efterrätten var riktigt mumsig, kladdkaka med grädde och hallon =) Mums.. Aja, nu är jag äntligen hemma efter 1timmas bussresa, fan vad ont i huvet jag har och är hur trött som helst. Taggar verkligen inte tandläkaren imorgon, ska få spänna min tandställning för första gången, orolig som fan..

Jag och Matilda


Min morgon, just love it


Dricker varm choklad

Hej alla söta! Min kväll har varit rätt mysig, har bara suttit och kollar på TV, hjälpt min syster med några saker och så har jag hjälpt Mladen med gymmet, iallafall, nu sitter jag här och håller på frysa ihjäl, dricker varm choklad och äter mat, det har varit minus grader i huset i 2dagar nu, vill bara att det ska bli lika varmt som en bastu. Aja, för min del så blir det ingen skola imorgon, så passar på fara på onsdag istället, blir tjejmiddag med klassen, ska bli så mysigt och kul, förmodligen blir det massa bilder också.

Bjuder!


Trött som ett svin!

Ikväll har jag bara varit med Diana,  sett film och ätit massa gott. Just nu har hon somnat och jag är skit trött och funderar på att lägga mig och sova, men vågar typ inte, vi är ensamma hemma med Aleks, men han ligger också och sover, så helst väntar jag till syrran och Mladen kommer hem, haha.

Bjuder en bild på mig och Diana


Hem ljuva hem

I fredags åkte jag till Umeå och träffade Matilda, var hur hungrig som helst, så vi drog på Taco direct. Skit mysigt ställe och rekomenderar att äta där. Iallafall, senare så drog vi hem till henne tog med oss saker som vi behövde till dansen.. Vid halv 7 på kvällen drog vi till Ersängskolans lokal och tränade hur mycket som helst, har hur mycket träningsvärk som helst och önskar att den försvann nu. Sedan så passade jag på och sjunga lite grann vilket jag inte har gjort på länge! Sen vid 11 tiden, så gick vi hem, det var skit kallt och vi höll på frysa ihjäl. Aja, åkte hem idag vid 2, så sitter hemma nu och ska snart äta lite sedan sova.


Taco direct


Ansiktsmask och kaffe

Sitter framför datorn med ansiktsmask och en filt runt mig och dricker kaffe, kan det bli bättre? Idag har jag inte gjort nånting alls, har bara suttit framför datorn och tränat lite grann.. Ska snart duscha och lägga mig och sova, skola imorgon, får inte missa..

Hedvigs Höra

Glömde lägga in denna bild från Hedvigs Hörna i Kungspassagen i Umeå, riktigt god varm choklad. Hur billigt som helst och rekomenderar att fika där, ganska mysigt och stilrent faktiskt.

Aleks namn fast på arabiska

Nu har syrran äntligen kommit hem med en as snygg tatuering. Själv blev jag helt svartsjuk för jag vill också tatuera mig. Fast jag lovat mig själv att aldrig förstöra min kropp osv.. Men om jag ska tatuera mig nån gång i framtiden så ska det bli nacken.

Tränaaaaaaaa..

Har inte gjort ett skit på hela morgonen, bara suttit framför datorn och ätit snickers och druckit cola. Nu vill jag göra något roligt, ska ner och träna i garaget, dans och musik. Men först måste jag äta lite mat, är fett hungrig. Bara så att alla vet så ni inte smsar eller ringer så kommer jag inte åka ner till Umeå idag.

DEN 13MARS

Som sagt, bara 1månad och 13dagar kvar tills jag blir 18år. Har alltid velat äta där, men har inte haft tid. Men nu är det så att när jag fyller år så kommer det firas i NACHO BAR i Umeå. Ni som har lust och fira mig får jättegärna höra av sig. Helst vill jag ha ett JA eller NEJ svar så jag vet vilka som kommer och inte kommer.

SNICKERS MED COLA

Vaknade för 1 timma sen och är hur pigg som helst. Blir ingen skola idag, stannar hemma och tar det lungt. Just nu sitter jag och äter hembakat snickers med cola, mums vad gott. Nu vet jag exakt vad jag vill göra när jag fyller år. Fara ut och äta på NACHO BAR eller hur det nu stavas, måste fixa ihop ett tjejgäng.

Allmänt less

Sitter i klassrummet och pratar med min lärare om allt möjligt. Asså idag har det verkligen inte varit min dag, jag är så less på allting nu och vill bara hem och depp äta..

RSS 2.0